Yandex Metrica
SON DAKİKA
Justin Bieber'a ne oldu? Justin Bieber hastalığı ne, sağlık durumu nasıl?

Justin Bieber'a ne oldu? Justin Bieber hastalığı ne, sağlık durumu nasıl?

Justen Bieber, paylaştığı video ile gündemde yeriin aldı. Şarkıcı Justen Bieber, paylaştığı videodaki mimikleriyle "Justin Bieber'a ne oldu? Justin Bieber hastalığı ne, sağlık durumu nasıl?" aramaları yapılmaya başladı. Peki Justin Bieber'a ne oldu? Justin Bieber hastalığı ne, sağlık durumu nasıl?

Magazin

18.02.2024, 08:56

Justen Bieber, sağlık durumuyla gündemde yerini aldı. Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Paylaştığı video sonrasında yüz hareketleriyle merak edildi. Justin Bieber hayranları tedirgin olup internette araştırma yapmaya başladı. Peki Justin Bieber'a ne oldu? Justin Bieber hastalığı ne, sağlık durumu nasıl?

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

JUSTEN BIEBER'A NE OLDU?

Justen Bieber, paylaştığı video sonrasında araştırılmaya başlandı. Justen Bieber, suratının bir tarafında kontrol bozukluğu yaşadığı ve tek gözünü kontrol edebildiği ünlü şarkıcı ramsay hunt sendromuna yakalandı.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

JUSTEN BIEBER HASTALIĞI NE?

Justen Bieber, Ramsay hunt sendromu yaşadığını, virüsün kulağındaki bir sinire saldırması yüzünden yüz felçi geçirdiğini ilan etti. Justen Bieber sevenleri, bu olay sonrasında şarkıcının sağlık durumunu merak etmeye başladı. Ünlü şarkıcı Bieber, rahatsızlığı sebebiyle konserlerini ertelediğini ve doktor tavsiyesiyle dinlemeye çekildiğini söyledi.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

JUSTEN BIEBER SAĞLIK DURUMU NASIL?

Justen Bieber, "Bunu söylediğime inanamıyorum. İyileşmek için her şeyi yaptım ama hastalığım giderek kötüleşiyor. Sizi çok seviyorum ve dinlenip, iyileşeceğim." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading