Yandex Metrica

Johnny Depp konser ücreti ne kadar?

Johnny Depp konser ücreti ne kadar?

Karayip Korsanları ve Charlie'nin Çikolata Fabrikası gibi filmlerle yeteneğini sergileyen Johnny Depp'in 10 Haziran 2023'te Türkiye'de konser vereceği açıklanmıştı. Johnny Depp'in magazin gündeminde ilk sıraya oturması sonrası hayranları Johnny Depp konser ücreti ne kadar sorusunu araştırmaya başladı.

Magazin

23.01.2024, 20:07

Dünya genelinde Amber Heard ile arasında yaşanan dava sonrası gündemde uzun süre yerini koruyan Johnny Depp'in Türkiye'de konser vereceği haberi magazin gündemini uzun süre meşgul etti. Türkiye'de yaşayan Johnny Depp hayranları Johnny Depp konser ücreti ne kadar? sorusunu araştırmaya başladı. Peki Johnny Depp'in Türkiye konser ücreti ne kadar? Johnny Depp'in konser fiyatları...

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

JOHNNY DEPP KONSER ÜCRETİ NE KADAR? 

Birçok filmde oynadığı başrollerle ününe ün katan Johnny Depp 2012 yılında aralarına katıldığı Holyywood Vampires grubu ile Türkiye'ye konser vermeye geliyor. 

10 Haziran 2023 tarihinde LifePark İstanbul'da yapılacak olan konserin fiyatları Johnny Depp hayranları tarafından merak edilirken Johnny Depp konser ücreti ne kadar sorusu internette araştırılmaya başlandı. 

Johnny Depp'in de aralarında bulunduğu Hollywood Vampires İstanbul konserinin fiyatları belli oldu. Normal alan için bilet fiyatı 890 TL olurken, sahne önü için 2250 TL oldu. VIP Lounge bilet fiyatları ise 5000 TL'den ilgililere duyuruldu. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading