Yandex Metrica

Sitede Ara

John Travolta'dan Pulp Fiction'daki dostuna göz yaşartan mesaj: Seni seviyorum Bruce...

John Travolta'dan Pulp Fiction'daki dostuna göz yaşartan mesaj: Seni seviyorum Bruce...

Beynindeki işlev bozukluğu yüzünden oyunculuğu bırakmak zorunda kalan Bruce Willis, hayranlarını olduğu kadar dostlarını da üzdü. Bunlardan biri, Ucuz Roman'daki ünlü rol arkadaşı John Travolta oldu.

Magazin

29.03.2024, 22:54

'Söz yitimi' olarak adlandırılan bir beyin hastalığıyla mücadele eden aktör Bruce Willis, oyunculuğu bırakmak zorunda kaldı. Emmy ve Altın Küre ödüllerinin sahibi 67 yaşındaki oyuncu, beynin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sonucu 'afazi' rahatsızlığına yakalandı. Konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerileri derinden etkileyen Willis, son dönemde rol aldığı filmlerde replikleri bile ezberleyemez hale gelmişti. 

1970'lerde başladığı oyunculuk kariyerine Mavi Ay dizisinin yanında Pulp Fiction (Ucuz Roman), Die Hard (Zor Ölüm), The Sixth Sense (Altıncı His) gibi başyapıtları sığdıran Willis, son yıllarda film çekimlerinde hep 'kulağakaçan' ya da adında suflörler kullanıyordu. Bu çalışanların ana görevi Willis'e çekimler esnasında repliklerini hatırlatmaktı. 

Ancak son dönemde rol aldığı filmlerde Bruce Willis'in yaşadığı sorunlar suflör yardımıyla bile çözülemez boyuta geldi. Zihinsel problemlerle baş edemez hale gelince Willis oyunculuğu bırakmak zorunda kaldığını açıkladı. 

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

SENİN BAŞINA İYİ BİR ŞEY GELDİĞİNDE...

Bu gelişmenin ardından sanatçının dostları onun için üzgün olduklarını ifade eden mesajlar yayınladı. Bruce Willis'in artık kült haline gelmiş Pulp Fiction filmindeki rol arkadaşı John Travolta da duygusal cümlelerle yakın dostunu andı. Instagram hesabında paylaştığı mesajında Travolta şunları kaydetti:

"Birlikte rol aldığımız iki büyük proje sırasında, Pulp Fiction ve Look Who's Talking filmlerinde Bruce ile ben yakın dost olduk. 
Yıllar sonra bana gelip şöyle demişti Bruce: 'John bilmeni istiyorum ki, senin başına iyi bir şey geldiğinde bunu kendim yaşamış gibi seviniyorum.'
Bu ne kadar cömert bir ruha sahip olduğunu gösteriyordu. Seni seviyorum Bruce..."

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE ONU MAVİ AY'LA TANIMIŞTI

Bruce Willis'in rol aldığı Mavi Ay dizisi, 1985'ten 1989'a kadar Türkiye'de ilgiyle izlenmiş ve Türk halkı Willis'i bu diziyle tanımıştı. Sonraki yıllar aksiyon filmlerinin aranan oyuncusu haline gelen Willis, Die Hard serisiyle birlikte dünyanın önde gelen aktörlerinden biri oldu. Bruce Willis, 1994'te Quentin Tarantino imzalı Pulp Fiction (Ucuz Roman) filminde John Travolta ile birlikte rol aldı.

Ünlü oyuncu daha sonra Gecenin Rengi, 5. Element, 12 Maymun, Çakal, Armageddon, Altıncı His nitelikli yapımlara imza attı. Willis son birkaç yıldır düşük bütçeli pek çok filmde rol almış ve bu durum oyunculuğa vedası öncesi yoğun para kazanma çabası olarak yorumlanmıştı. 

John Travolta ile Bruce Willis'in birlikte çalıştığı son film Paradise City oldu. 

  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading