Yandex Metrica
SON DAKİKA
Jennifer Lopez ve Ben Affleck yeniden evlilik yolunda

Jennifer Lopez ve Ben Affleck yeniden evlilik yolunda

17 yıl sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in evleneceği konuşuluyor.

Magazin

23.01.2024, 17:42

Bir dönem Bennifer olarak manşetlerden düşmeyen Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Mayıs 2021'de yeniden bir araya geldi. 17 yıl sonra yeniden bir araya gelen ikili bir kez daha evlilik yoluna girdi.

DOĞUM GÜNÜNDE EVLENME TEKLİFİ

ABD basınında yer alan haberlere göre, dün 52. yaşını kutlayan Lopez'e Ben Affleck'ten evlilik teklifi geldi. Ünlü şarkıcının 'Evet' dediği konuşuluyor. Lopez, dün ilk kez Instagramında eski aşkıyla fotoğrafını paylaştı. Şarkıcının bu paylaşımı evlilik iddialarını güçlendirdi.

NE OLMUŞTU?

Jennifer Lopez - Ben Affleck aşkı, ikilinin 2002 yılında Gigli adlı romantik komedide rol almasıyla başladı. Bir dönemin en ünlü çiftlerinden biri olarak magazin gündeminden düşmeyen çift, nişanlandı. Ancak ne yazık ki Ben Affleck hakkında çıkan haberlerin ardından çift 2004 yılında ilişkilerini bitirdi.

Geçtiğimiz yıl ünlü şarkıcı, Alex Rodriguez'den ayrılmasından bir ay sonra Affleck ile yeniden bir araya geldi. Haziran ayında çift, bir akşam yemeğinde samimi şekilde görüntülenmişti. Şimdi ise ikinci kez evlilik için adım attıkları konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading