Yandex Metrica

Jeff Bezos ve Leonardo DiCaprio arasında kılıçlar çekildi!

Jeff Bezos ve Leonardo DiCaprio arasında kılıçlar çekildi!

Jeff Bezos ve Leonardo DiCaprio, geçen hafta Los Angeles'ta bir galada karşılaştı. Bezos'un kız arkadaşının DiCaprio'ya hayran bakışları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin

23.01.2024, 18:16

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Jeff Bezos, kız arkadaşının oyuncu Leonardo DiCaprio'ya bakışlarıyla gündem oldu. Bezos, olayın sosyal medyada gündem olmasının ardından DiCaprio'ya gönderme yaptı.

Jeff Bezos ve Leonardo DiCaprio, geçtiğimiz hafta Los Angeles'ta düzenlenen bir gala etkinliğinde bir araya geldi. Bezos'un kız arkadaşı Lauren Sanchez ve Leonardo DiCaprio etkinlikte sohbet etti. Sohbet esnasında Sanchez'in DiCaprio'ya hayran bakışları sosyal medyada gündem oldu.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

JEFF'TEN LEONARDO'YA GÖNDERME

Bezos, olayın sosyal medyada yoğun şekilde paylaşılmasının ardından "Tehlike! Dik Kayalık, ölümcül düşme riski" yazan bir tabela önünde çekilmiş fotoğrafını yayınlayarak "Leo, buraya gelsene, sana bir şey göstereceğim" notunu yazdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading