Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ivana Sert’ten çok konuşulacak paylaşım! Mahmut Tuncer’i küçük düşürdü

Ivana Sert’ten çok konuşulacak paylaşım! Mahmut Tuncer’i küçük düşürdü

Ivana Sert, Mahmut Tuncer’in fotoğrafını paylaştı. Mahmut Tuncer’in yoğun filtreli fotoğrafı sosyal medyada alay konusu oldu.

Magazin

23.01.2024, 18:38

Geçtiğimiz aralık ayında Maldivler'de yapılan bir törenle Sezer Dermenci ile dünyaevine giren Ivana Sert, eşinin doğum gününü kutladığı paylaşımla gündem olmuştu. Ünlü modacı, sosyal medya hesabında yaptığı dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Sosyal medyayı aktif kullanan Sert, bu kez Mahmut Tuncer ile bir pozunu yayınladı. Tuncer'i görenler ise tanımakta zorlandı.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

MAHMUT TUNCER SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Ünlü modacı, türkücü Mahmut Tuncer ile çektiği bir selfieyi Instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sundu. Söz konusu fotoğrafa uygulanan photoshop nedeniyle oldukça genç görünen Mahmut Tuncer, sosyal medyanın diline düştü.

Kısa sürede sosyal medyada hızla yayılan fotoğrafa binlerce yorum geldi. Sosyal medya kullanıcıları, şu yorumlarda bulundu: “Ben de gençliğinde çekilmiş bir fotoğraf sandım”, “Mahmut bey ne yapıyorsunuz”, “Küçük Mahmut”, “Çok komik olmuşlar yaşlanınca bir haller oluyor bu ünlülere”, “Tanıyamadım”, “Bu ne hal! Ivana Hanım yaktınız Mahmut Bey'in başını”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading