Yandex Metrica

Işın Karaca'dan Gülşen'e çok konuşulacak tepki! 'Yanındaki 3-5 insana inanıp...'

Işın Karaca'dan Gülşen'e çok konuşulacak tepki! 'Yanındaki 3-5 insana inanıp...'

Gülşen, son dönemde sahnede tercih ettiği kıyafetlerle gündem olmaya devam ediyor. Şarkıcıya bir tepki de meslektaşı Işın Karaca'dan geldi. Karaca, Gülşen'in son kostümü için 'Bu kadarı fazla' dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:39

Ünlü isimlerin sahnede giydikleri cesur kıyafetlere ilişkin İzzet Yıldızhan'ın başlattığı tartışma sürüyor. 'Külotla sahneye çıkmasınlar bir zahmet' açıklamasının ardından Gülşen'in sahnede giydiği kostüm eleştirilere cevap olarak yorumlanmıştı. Şarkıcının transparan kıyafetiyle ilgili tartışmalara Işın Karaca da dahil oldu.

"HER ŞEYİN DOZAJINI BİLMEK GEREKİYOR"

Söylemezsem Olmaz'a konuşan Işın Karaca, şu ifadeleri kullandı: 

"Şunu söylemem gerekiyor ben de kız annesiyim. Ben Türkiye'de sanat yapıyorum. Her şeyin dozajını çok net bilmek gerekiyor hayatta. Yanındaki 3-5 marjinal insana inanıp da 'Haydi bu çok güzel oldu, bunu da magazine taşıyalım' demekle olmuyor bazı şeyler.

"BU KADARINI NORMALLEŞTİREMEZSİN"

Bir kariyer var önümüzde bakın Gülşen çok özel bir kız, kendi besteler yapan, buna ihtiyacı olmayan bir insan. Ama mesele şu, ben bunu 10 yaşındaki kızıma atıp normalleştirebilir miyim bunu? Yani bu değil normalleştiremezsin bu kadarını! Bu kadarı fazla!"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading