Yandex Metrica

Işın Karaca'dan Aleyna Tilki'ye tepki! 'Susayım diyorum ama...'

Işın Karaca'dan Aleyna Tilki'ye tepki! 'Susayım diyorum ama...'

Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde iş insanı Haldun Demirhisar ile objektiflere yansımıştı. İkilinin aşk yaşadığı iddia edilirken, gazetecilere yakalanan Aleyna Tilki 'den konuyla ilgili açıklama geldi. Işın Karaca ise o açıklamalara tepki gösterdi.

Magazin

23.01.2024, 18:32

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde Arnavutköy'de bir arkadaşıyla görüntülendi. Tilki'nin birlikte yemeğe çıktığı kişinin iş insanı Haldun Demirhisar olduğunun ortaya çıkması magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

İkilinin aşk yaşadığı iddia edilirken, Demirhisar'dan geçtiğimiz günlerde açıklama geldi. İş insanı, "Her yan yana geleni sevgili yapmayın. Aleyna aynı zamanda oğlumun da arkadaşı, onunla sanat projesi kariyer gibi konuları konuşuyoruz" dedi.

Dün akşam saatlerinde görüntülenen Tilki ise Demirhisar ile aşk yaşadıkları iddiaları hakkında "Öyle bir şey yok. Size gerekli açıklamayı daha sonra yapacağım" dedi.

"ZAVALLILIĞINI GÖRÜNCE UTANIYORUM"

Şarkıcı Işın Karaca, yaşananların ardından Aleyna Tilki'ye tepki gösterdi. Karaca, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda "Susayım diyorum. Sonra ekrandaki kız çocuğun zavallılığını görünce utançtan içim çekiliyor. Allah'ım sen kimseyi evladının cehaleti ile sınama" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading