Yandex Metrica
İrem Helvacıoğlu 32 yaşına girdi! Yolaç Özcan'dan sevgilisine romantik kutlama

İrem Helvacıoğlu 32 yaşına girdi! Yolaç Özcan'dan sevgilisine romantik kutlama

Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu yeni yaşına girdi. Bir süredir aşk yaladığı gurme Yolaç Özcan, sevgilisinin doğum gününü sosyal medyadan kutladı. Özcan, 'İyi ki doğdun kalbim' diye seslendi.

Magazin

23.01.2024, 18:45

Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Nefes karakteriyle büyük çıkış yakalayan İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz yıl Eylül ayında Eser Alp'le ilişkisini noktalamıştı. Helvacıoğlu, gurme Yolaç Özcan'la yeni bir aşka yelken açmıştı. İkili, 2022'ye dakikalar kala Instagram'da yayınladıkları fotoğraf ile aşklarını duyurmuştu.

İrem Helvacıoğlu, bugün 32 yaşına bastı. Yolaç Özcan da sevgilisinin doğum gününü sosyal medyada kutladı. Helvacıoğlu ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Özcan, "Sevgiliye mektup..." başlıklı bir not düştü.

"GÖZLERİNE BAKMAK O ANDA KAYBOLMAK GİBİ"

Yolaç, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Hayat tesadüflerle dolu sevgilim. Seninle aynı yerlere o kadar girip, çıksak da doğru zaman gelince tanışmamız gibi... Başlangıçlar Burgaz kadar heyecanlı sevgilim. Bir akşam yemeği hevesi ile giderken, adada mahsur kalmak gibi... Dileklerin o kadar masum ki sevgilim... Antep’te kardan mahsur kalıp, senin buna gülümseyip, sevindiğin o güzel suratın gibi... Gözlerine bakmak sevgilim, işte o sanki anda kaybolmak gibi... Seni seviyorum kalbim, iyi ki doğdun.."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading