Yandex Metrica
SON DAKİKA
İrem Derici’den hayranlarını kahreden haber! Konsere giderken mahsur kaldı

İrem Derici’den hayranlarını kahreden haber! Konsere giderken mahsur kaldı

İrem Derici, konser için çıktığı yolda mahsur kaldı. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İşte haberin ayrıntıları…

Magazin

23.01.2024, 18:41

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki konseri için çıktığı yolda şiddetli kar yağışı sebebiyle mahsur kaldı. Bulunduğu yerden geri dönemeyen İrem Derici, sosyal medyadan konserin iptal edildiğini söyleyerek "Kartepe'de bizi bekleyenler, beklemeyin. Ne gidebildik, ne dönebildik. Psikolojim bozuldu. Ben günlerdir bu günü bekliyordum" açıklamasını yaptı. Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde vereceği konser için yola çıkan İrem Derici ve ekibi, kar sebebiyle trafikte mahsur kaldığı öğrenildi. Yoğun kar yağışı sebebiyle trafikte aksamaların yaşandığı yolda mahsur kalan Derici, konserini de iptal etmek zorunda kaldı.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

"GELEMEDİK DE DÖNEMİYORUZ DA"

Ekibiyle birlikte özel aracında yolun açılmasını bekleyen ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada üzgün olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Pek muhterem dostlarım. Kartepe'de bizi bekleyenler, beklemeyin. Ne gidebildik, ne dönebildik. Kaldık. Çok üzgünüm. Neyse bugün son değil. Konseri 5 Şubat'a aldık. İnşallah 5 Şubat'ta bir şey olmaz. Yağmasın, surdun. Yollar açık olsun. Psikolojim bozuldu. Ben günlerdir bu günü bekliyordum. Hayır, işin kötüsü; gelemedik de dönemiyoruz da. 5 Şubat'ta görüşürüz arkadaşlar."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading