Yandex Metrica
SON DAKİKA
İrem Derici Will Smith'in tokadını eleştirdi, destek olanlara sert çıktı! 'Su içip yüzünüzü yıkayın'

İrem Derici Will Smith'in tokadını eleştirdi, destek olanlara sert çıktı! 'Su içip yüzünüzü yıkayın'

Oscar Ödül Töreni'ne damgasını vuran 'tokat' olayının yankıları devam ediyor. Bazı ünlü isimler Will Smith'e destek verirken, bazı isimler sert tepki gösterdi. Tokat olayına dair tartışmaya İrem Derici de dahil oldu.

Magazin

23.01.2024, 19:04

Oscar Ödülleri, Pazar gecesi Los Angeles'ta düzenlenen törenle 94. kez sahiplerini buldu. Ödül törenine dair en çok konuşulan olay ise Will Smith'in sunucu Chris Rock'a tokat atması oldu. 

Komedyen Chris Rock, sahnede Will Smith'in saçkıran hastalığı nedeniyle saçlarını kazıtmak zorunda kalan Jada Pinkett Smith hakkında espri yaptı. Bunun üzerine sahneye çıkan Will Smith önce tokat attı daha sonra "Karımın adını ağzına alma" diye bağırdı. Ancak oyuncudan ertesi gün bir özür açıklaması geldi.

"CİNSİYETÇİLİK YAPMAYIN"

Olay dünya gündemini sallarken, ünlü isimlerin 'Kim haklı?' tartışmasına İrem Derici de dahil oldu. Önceki gün Bebek'te bir güzellik merkezinden çıkarken görüntülendi. Konuyla ilgili konuşan Derici, "Destek olanlara gidin bir su için, yüzünüzü yıkayın demek istiyorum. Espriyi yapan sağlık problemiyle dalga geçiyor orada ama espriyi bir kadın yapsaydı ve Will Smith kadını tokatlasaydı ben o zaman görürdüm. Lütfen cinsiyetçilik yapmayalım" ifadelerini kullandı.

"CEM KARINCAYA BİLE KIYAMAZ"

Ünlü şarkıcı, basın mensuplarının "Will Smith yerine tokatı atanın Cem Belevi olsaydı tepkiniz ne olurdu?" sorusuna "O karıncaya bile kıyamaz o... O dünyanın en tatlı adamı" diye yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading