Yandex Metrica

Sitede Ara

İrem Derici ve Cem Belevi neden ayrıldı? Fotoğrafları sildi, küfürler havada uçuştu! 'Beyin kırıntısı kalmamış'

İrem Derici ve Cem Belevi neden ayrıldı? Fotoğrafları sildi, küfürler havada uçuştu! 'Beyin kırıntısı kalmamış'

Bir süredir aşk yaşayan ve birlikte Hollanda'ya tatile giden Cem Belevi ve İrem Derici ani bir şekilde ayrıldı. Birbirlerini sosyal medyada takipten çıkaran çiftten Derici, küfürlü bir paylaşımla eski sevgilisini hedef aldı.

Magazin

01.04.2024, 05:32

İrem Derici, Cem Belevi ile ilişkisini bir süre önce ihanet nedeniyle sonlandırmış daha sonra ikinci bir şans vermişti. Hollanda'ya tatile giden çift, Amsterdam sokaklarında birlikte vakit geçirmiş o anları takipçileriyle paylaşmıştı. İkilinin aşk pozları kısa sürede büyük beğeni toplamıştı.

Tatilde kavga ettikleri iddia edilen çiftten kötü haber geldi. Romantik pozlarını hesaplarından silen ikili, birbirlerini takipten çıkardı. Şimdi ise İrem Derici'nin küfürlü paylaşımı olay yarattı.

Büyük harflerle "Mal" yazan İrem Derici, "Abi eksik nedir ya? Hadi görsel zekan yok, valizini tanıyacak kadar beyin kırıntın kalmamış, okuman da mı yok a.. salağı? İrem Derici yazan valizi de alıp gitmezsin be." ifadelerini kullandı. Bu paylaşımın ardından Cem Belevi'nin ayrılık sonrası Amsterdam'ı terk edip Türkiye'ye döndüğü, İrem Derici'nin valizini aldığı tahmin ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading