Yandex Metrica
SON DAKİKA
İrem Derici ve Cem Belevi cephesinde flaş gelişme! Ayrılığın perde arkası ortaya çıktı 'Arabada yakalamış'

İrem Derici ve Cem Belevi cephesinde flaş gelişme! Ayrılığın perde arkası ortaya çıktı 'Arabada yakalamış'

Cem Belevi'nin İrem Derici'yi manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığı iddia edilmişti. Cem Belevi'den 'Aldatmadım' açıklaması gelirken, İrem Derici ses kayıtlarını ifşa etmekle tehdit etmişti. 2. Sayfa programında konuyla ilgili olay yaratacak bir iddia ortaya atıldı.

Magazin

30.01.2024, 08:23

İrem Derici ve Cem Belevi arasındaki ihanet gerilimi devam ediyor. Belevi'nin bir süredir aşk yaşadığı İrem Derici'yi Nergis Nesrullayeva ile aldattığı iddia edilmişti. İrem Derici zehir zemberek sözler söylemiş ardından Cem Belevi'den "Aldatma falan yok böyle bir şey" şeklinde açıklama gelmişti.

Derici, dün bir paylaşım daha yaptı. Eski sevgilisinin kendisi hakkında "Yaza kalmaz İrem'i şutlarım" dediğini iddia eden Derici, ses kayıtlarını ifşa edeceğini söyledi. Şarkıcının açıklaması merakla beklenirken, 2. Sayfa programından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

ÇAPKINLIK YAPTIĞI TELEFONU YAKALADI

2. Sayfa programına gelen mesaja göre, Cem Belevi'nin aracının torpidosunda bulunan ikinci telefonu İrem Derici bulmuş ve ortaya çıkmış. Programın sunucularından Gülşen Yüksel, "Cem'in gizli bir çapkınlık telefonuymuş bu. O telefondan influencerlara, kızlara mesajlar yolluyormuş. İrem'e bunu biri söylüyor, İrem de telefonu buluyor, kurcalıyor ve gerçeklerle yüzleşiyor. Ses kayıtları falan demek ki o cep telefonunda var."  dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading