Yandex Metrica

İrem Derici ve Cem Belevi birlikte görüntülendi! Aşk iddialarına verdiği yanıt dikkat çekti

İrem Derici ve Cem Belevi birlikte görüntülendi! Aşk iddialarına verdiği yanıt dikkat çekti

İrem Derici ve Cem Belevi, geçtiğimiz akşam Cihangir'de bir mekan çıkışı görüntülendi. İkilinin aşk iddialarına verdiği kaçamak cevaplar dikkat çekti.

Magazin

16.02.2024, 21:51

Özel hayatı ve açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren İrem Derici ve şarkıcı Cem Belevi, Cihangir'de objektiflere yansıdı. "Cemiyet Gazinosu" projesi için arkadaşlarıyla bir araya gelen ikili, basın mensuplarıyla sohbet etti.

"Gece gündüz hummalı bir şekilde çalışıyoruz" diyen Belevi, "Yeni projemizin kutlama yemeği için bir aradayız. Fragman yayınlandı ama bu daha başlangıç, buz dağının görünen kısmı" ifadelerini kullandı.

"BOTOKSSUZ YAŞAYACAĞIMA ÖLÜRÜM"

Cemiyet Gazinosu'nda Reyhan karakterine hayat veren İrem Derici, "Bu projede ilk kez kendimi oynadım. Tek problemim çok botoksum, yoksa daha iyi rol yapabilirdim. Ama botokssuz yaşayacağıma ölürüm daha iyi" dedi.

"BUGÜN BİZİ ZORLAMAYIN"

"Aşk yaşıyor musunuz?" sorusuna "Bu soruların cevabı Cemiyet Gazinosu'nda diyeyim, bugün bizi zorlamayın be" diyen Derici, boynundaki C harfli kolye hakkında "Çocuklar ben bunun "Cemiyet'in 'C'si olduğunu açıkladım. Ben bir projeye giriyorsam bunu içselleştiririm. Kolye olarak da takabilirim. Yarın öbür gün kolumda 'Cemiyet'li dövme de görebilirsiniz. Projeye çok isteyerek girdim. Bütün soruların cevapları Cemiyet Gazinosu'nda." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading