Yandex Metrica

İrem Derici'den Lerzan Mutlu İtirafı: Terbiyesiz mesajlar attım

İrem Derici'den Lerzan Mutlu İtirafı: Terbiyesiz mesajlar attım

İrem Derici, konuk olduğu youTube programında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Şarkıcı, "Lerzan'a terbiyesizce mesajlar attım." itirafında bulundu.

Magazin

23.01.2024, 18:11

Açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici, YouTube'da yayınlanan "Bize Kaldı" programına konuk oldu. Şarkıcı, çok konuşulacak itiraflarda bulundu. 

"LERZAN'A TERBİYESİZCE MESAJLAR ATTIM"

Derici, Lerzan Mutlu ile Haziran ayında yaşadığı gerilimle ilgili açıklama yaptı. Şarkıcı, 30 Haziran gecesi yaşananlarla ilgili şöyle konuştu:

"30 Haziran akşamı evde küçük bir flörtüm oldu. Müziği biraz açmışım. Öyle saçma sapan bir hoparlörüm var ki, şarjı dolunca kendini tekrar açıyor. Bir açılmış, hoparlörden müzik sabah 7’ye kadar bangır bangır. Sızmışım duymadım. Sabah bir kalktım Türkiye çalkalanıyor. Uyku sersemi Lerzan’a bayağı terbiyesizce mesajlar attım, ona rağmen beni affetti. Kendisinden özür diledim."

NE OLMUŞTU?

Lerzan Mutlu, İrem Derici ile evlerinin yakın olduğunu, müzik sesinden sabaha kadar uyuyamadığını söyleyerek Instagram'dan art arda paylaşımda bulunmuştu. Mutlu, "Müzik hala açık çıldıracağım! Ben hayatımda böyle saygısızlık görmedim! Saat 06.45" ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading