Yandex Metrica

İrem Derici Cem Belevi'ye aşkını haykırdı! 'Sevdiğimi karlara mı yazayım'

İrem Derici Cem Belevi'ye aşkını haykırdı! 'Sevdiğimi karlara mı yazayım'

Açıklamalarıyla ve özel hayatıyla sıkça gündeme gelen İrem Derici, ilişkisiyle ilgili itiraflarda bulundu. Cem Belevi ile olan ilişkisi hakkında konuşan şarkıcı, 'Daha ne yapayım sevdiğimi karlara mı yazayım' dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:51

Ünlü şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz gün Kartepe'de kar festivalinde sahneye çıktı. Sahne kostümüyle beğeni toplayan Derici, "Ben kazandığımı işime harcıyorum. Gözlüğüm 99 .9 TL kürküm sahte" diyerek Demet Akalın'a göndermede bulundu.

AŞKINI İLAN ETTİ

Cem Belevi ile aşk iddialarının sorulması üzerine şarkıcı, "Daha ne yapayım karlara sevdiğimi mi yazayım. Gerçekten çok seviyorum" diyerek ilan-ı aşk etti. Verdiği kilolar ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken ünlü isim, "Sadece aşık olunca kilo veriyorum. 38 beden oldum. Çünkü aşığım" dedi.

"TEK TAŞIN PARASIYLA ŞARKI YAPTIM"

Tek taş şarkısını seslendirirken şarkısının hikayesini dinleyicilere anlatan Derici, "Zamanında tek taşımı kendim aldım. Ünlü olunca ilk konser paramla güzel bir para kazandım. 'Tek taş alayım' dedim. Çünkü benim bütün arkadaşlarım hayatları boyunca meraklıydı. Aldım kendime takamıyorum. Çakma şeyler bende güzel duruyor bunlar bende emanet duruyor. Bir gün taşındım eşyalarımı yerleştiriyorum baktım bu yüzük.

'Bunu satarım' diye düşünürken bir mail geldi. İrem'cim bu şarkıyı senin için düşündüm bir dinle beğenirsen al yazıyordu. Totem yaptım alacağım. 2017 yılında tek taş 30 bin ediyordu, tek taşın parasıyla şarkının sözü, müziği, aranjesi hepsini yaptırdım. Şarkı da bana uğurlu geldi. Parmağıma takamıyorum ama Youtube'da 100 milyona yaklaştı" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading