Yandex Metrica
SON DAKİKA
İpin ucunu kaçırdılar! Takipçisinin ayaklarını yalamak istiyorum sorusuna Gülben Ergen'den dondurma yanıtı

İpin ucunu kaçırdılar! Takipçisinin ayaklarını yalamak istiyorum sorusuna Gülben Ergen'den dondurma yanıtı

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen açıklamalarıyla sık sık gündeme gelirken, bu sefer ayaklarıyla olay oldu. Sosyal medya hesabından hayranlarının sorularını yanıtlayan Gülben Ergen, ayaklarını yalamak isteyen bir hayranına verdiği cevapla magazin gündemine oturdu.

Magazin

23.01.2024, 18:58

Son günlerde sahnede dekolteli kıyafetleriyle sık sık gündeme gelen Gülben Ergen, sosyal medya hesabından sevenlerinin sorularını yanıtladı. Eski eşiyle ilgili sorulara da çekinmeden cevap veren Ergen, konuya ayaklarını eklemeden geçemedi. 

Ayaklarıyla gündemden düşmeyen hatta 'Gülben Ergen'in ayakları' isimli bir hesabı da olan Ergen, "Ayaklarınızı yalamak isteyenler hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna 'Dondurma tavsiye ediyorum' ifadelerine yer verdi. 

Gelen her soruya açıklık getiren Ergen, Lezbiyenlik hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusu üzerine de "İnsanların seçimleri, özgür hakları beni hiç ilgilendirmiyor. Dil, din, ırk, ten, düşünce biçimi, cinsel tercihler yerine insanları ikiye ayırıyorum. İyi insan, kötü insan. Gerisi herksin kendi hayatı ve mutluluğu" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading