Yandex Metrica

İlker Kaleli ve Sıla aşkının ilk fotoğrafları

İlker Kaleli ve Sıla aşkının ilk fotoğrafları

Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan şarkıcı Sıla ve oyuncu İlker Kaleli'den ilk paylaşım geldi. Çiftin fotoğrafları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin

23.01.2024, 17:30

Geçtiğimiz yıl Hazer Amani ile evlenen ancak bu yılın başlarında boşanan şarkıcı Sıla'nın bir süredir oyuncu İlker Kaleli ile birlikte olduğu iddia ediliyordu. İkilinin Instagram'da birbirini takip etmeye başlaması da bu iddiaları güçlendirmişti.

Aşk iddiaları hakkında sessizliğini koruyan Sıla ve İlker Kaleli'nin aşkı, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Kaleli, Sıla'nın Bodrum'da kiraladığı villanın bahçesinde telefonla konuşurken görüntülenmişti. 

KARŞILIKLI İLK FOTOĞRAFLAR

Çift, aynı anda Instagram hesaplarından fotoğraf paylaştı. Kaleli, şarkıcı ile olan fotoğrafını "Gelirmiş... Bazen biri gelirmiş kalbin en kıymet köşesine... Bilmediğim, canımdan can bir yere..." ifadeleriyle paylaştı.

"CANIMIN CANISIN"

Sıla da oyuncu sevgilisi ile birlikte çekilmiş başka bir fotoğrafı paylaşarak "Diyecek afili söz çok ;fakat söze ne hacet. Konu sen olunca afili olan kalbim. Şu canımın canısın" dedi.

İkilinin karşılıklı paylaşımları, kısa süre içinde sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading