Yandex Metrica

İlayda Şeker ve İsmail Balaban evlendi mi? 'Kocam' hitabı kafa karıştırdı

İlayda Şeker ve İsmail Balaban evlendi mi? 'Kocam' hitabı kafa karıştırdı

Geçtiğimiz günlerde evlilik için yeşil ışık yakan İlayda Şeker ve İsmail Balaban cephesine yeni bir gelişme yaşandı. Şeker'in sevgilisine 'Kocam' şeklinde hitap etmesi kafa karıştırdı.

Magazin

05.04.2024, 16:54

Survivor'dan birincilikle ayrılan İsmail Balaban, memleketi Antalya'ya döndüğünde nişanlısı Gamze Atakan ile ilişkisini sonlandırmıştı. Balaban, aynı dönem birlikte yarıştığı İlayda Şeker ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Instagram'da yaptığı paylaşımda geçtiğimiz günlerde evlilik sinyali veren İlayda Şeker'in, İsmail Balaban'ın annesi Ümmügülsüm Balaban ile düğün alışverişi yaptığı iddia edildi. Antalya'da düğün alışverişi yapılan bir pasajda çekildiği iddia edilen fotoğraf sosyal medyayı salladı.

Diğer yandan İlayda Şeker'in İsmail Balaban ile spor yaptığı videoda Balaban'a 'Kocam' diyerek hitap etmesi çiftin hayranlarını şoke etti. Şeker'in bu ifadesi 'evlilik itirafı' olarak yorumlandı. 

VERDİĞİ CEVAP GÜNDEM OLMUŞTU

Şeker'in takipçilerinin sorduğu "Kendini beş yıl sonra nerede görüyorsun?" sorusuna verdiği "Antalya Elmalı'da" yanıtı gündeme bomba gibi düşmüştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading