Yandex Metrica
SON DAKİKA
İlayda Şeker ve İsmail Balaban arasında aşk iddiası

İlayda Şeker ve İsmail Balaban arasında aşk iddiası

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban ile Gönüllüler takımında yarışan İlayda Şeker'in aşk yaşadığı ve birlikte görüntülendiği iddia edildi.

Magazin

23.01.2024, 18:03

TV8'de ekrana gelen Survivor yarışmasının son sezonunda yer alan İlayda Şeker ve yarışmanın şampiyonu İsmail Balaban aşk yaşadıkları iddiasıyla gündeme geldi. İddiaya göre Balaban, annesi ile tartışan nişanlısı Gamze Atakan ile yollarını ayırdıktan sonra yeni bir aşka yelken açtı.

Balaban'ın aşkı yarışmada Gönüllüler takımında yarışan İlayda Şeker'de bulduğu, ikilinin önceki akşam bir mekana el ele girdiği iddia edildi. Çiftin fotoğrafı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

İkiliden iddialarla ilgili açıklama gelmezken, Balaban'ın Instagram hesabından İlayda Şeker ve ikizi ile paylaştığı kare, ilişkiyi ilan etmesi olarak yorumlandı.Diğer yandan Balaban ve Şeker'in Instagram'da birbirlerinin fotoğraflarına yaptıkları yorumlar dikkat çekti. İlayda Balaban'a "İsom" diye, İsmail ise "İloş" şeklinde hitap ediyor. İkilinin bu yakınlığı aşk iddialarını güçlendirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading