Yandex Metrica

İlayda Şeker İsmail Balaban ile nasıl sevgili olduğunu itiraf etti! 'Nişanlıyken meğer Survivor adasında...'

İlayda Şeker İsmail Balaban ile nasıl sevgili olduğunu itiraf etti! 'Nişanlıyken meğer Survivor adasında...'

Survivor 2021'de yarışan İsmail Balaban ve İlayda Şeker'in aşkı, magazin dünyasında çok konuşulmuştu. İlayda Şeker, Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban ile ilişkisinin nasıl başladığını anlattı.

Magazin

06.04.2024, 21:25

Survivor'ın sona ermesinin ardından nişanlısı Gamze Atakan'dan ayrılan İsmail Balaban, yarışmadaki takım arkadaşı İlayda Şeker ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlayda Şeker, Instagram hesabından milli güreşçi İsmail Balaban ile olan ilişkisi hakkında konuştu.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

'SANA MARKETİ SATIN ALIRIM'

İsmail Balaban ile ilişkisinin nasıl başladığını anlatan İlayda Şeker, ''Canım jelibon çekmişti. İsmail'i aradım ve 'İsmail, bana jelibon alır mısın?' dedim. Bana, 'Sen yeter ki iste! Sana marketi satın alırım' dedi. Sevgili olduk.'' ifadelerini kullandı. Öte yandan takipçileri ısrarla Survivor adasında İlayda'nın nişanlı olduğu halde İsmail Balaban ile ilişkilerinin olduğunu iddia ettiler. İlayda ise bu söylemleri yanıtsız bıraktı.

İlayda Şeker, İsmail Balaban'ın, kendisine yeni yıl hediyesi olarak araba aldığını da duyurdu.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

ÇOCUĞUNA KAYNANASININ ADINI VERECEK

İlayda Şeker, çocuklarına İsmail Balaban'ın annesi Ümmü Gülsüm Balaban ve babası Hasan Balaban'ın adını koyacağını belirtti.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

'İSMAİL'DEN ÖNCE NEFES ALMIYORMUŞUM'

Şeker, İsmail Balaban için ''İsmail, aldığım nefes. Hatta ben İsmail'den önce nefes almıyormuşum. Tarif edilemez bir duygu İsmail'le olmak'' diyerek, Balaban'a olan aşkını haykırdı.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

'İSMAİL, GİYİMİME KARIŞIYOR'

İsmail Balaban'la aşk yaşamaya başladıktan sonra Instagram hesabındaki cesur pozlarını silen İlayda Şeker, ''İsmail, giyimime karışıyor. Haklı yönleri var. Ben de ona saygı çerçevesi içinde 
ayak uydurmaya çalışıyorum'' itirafıyla şaşırttı.

Şeker, ''İsmail Balaban'da değiştirmek istediğin bir özellik var mı?'' sorusuna ise ''Valla huyu suyu, mütevaziliği, kendine has duruşu, karakteri... Her şeyiyle mükemmel birisi'' yanıtını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading