Yandex Metrica

İkinci kez hamile olan Fahriye Evcen ilk kez konuştu! 'Ritmimi tepetaklak etti'

İkinci kez hamile olan Fahriye Evcen ilk kez konuştu! 'Ritmimi tepetaklak etti'

İkinci kez bebek bekleyen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, önceki gün Bodrum'da araçlarında görüntükendi. Çift, hamilelik haberlerinin ardından ilk kez konuştu.

Magazin

23.01.2024, 19:27

Çalıkuşu dizisinin setinde aşk yaşamaya başlayan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, 2017 yılında nikah masasına oturdu. Çift, 2019 yılında ilk çocukları Karan'ı kucaklarına aldı. Mutlu evlilikleriyle örnek çiftler arasında gösterilen ikilinin ikinci bebek beklediği ortaya çıktı. Ünlü çift, Bodrum'da arabada objektiflere yansıdı. 

"YOLU BİLE ŞAŞIRDIM"

Basın mensuplarıyla sohbet eden İkili, "Neler hissediyorsunuz?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Biz de yeni öğrendik. İnanılmaz heyecanlıyız. Çok sevindik. O kadar yeni ki Karan'a bile söyleme fırsatımız olmadı. Hatta gördüğünüz gibi yolu bile şaşırdım. Kapalı yola girdim farkında olmadan. 'Kız mı olsun, erkek mi olsun?' modunda değiliz. Sağlıklı vatana, millete hayırlı evlat olsun, yeterli. Ben zaten uykusuz gecelere alışkınım. Karan ile stajımı tamamladım." 

"RİTMİMİ TEPETAKLAK ETTİ"

Karan'ın doğmasıyla ilgili süreç hakkında konuşan Fahriye Evcen, "Zaten tempolu bir iş yapıyorum ama hep zamanı çok iyi yönettiğimi düşünüyordum. Kendimle gurur duyarken, hayatıma bir bebek girdiğinde aslında işin hiç de öyle olmadığını, bebeğin benim ritmimi tepetaklak ettiğini gördüm. Çünkü bebeğin kendi ritmi var ve anne ona zaman ayırmak zorunda. Uzun süre kimseden destek almadım. Burak'ın da katkısı oldu." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading