Yandex Metrica

İkinci kez anne-baba olmuşlardı! Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal arasında kriz iddiası! İlk kez konuştu

İkinci kez anne-baba olmuşlardı! Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal arasında kriz iddiası! İlk kez konuştu

Geçtiğimiz aylarda ikinci çocuklarını kucaklarına alan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın evliliklerinde kriz yaşandığı, ayrılma kararı aldıkları iddia edilmişti. İmirzalıoğlu, konuyla ilgili iddialara ilk kez yanıt verdi.

Magazin

23.01.2024, 19:51

Deli Yürek, Ezel ve Karadayı gibi unutulmaz dizilerde rol alan Kenan İmirzalıoğlu, 2016 yılında meslektaşı Sinem Kobal ile dünyaevine girmişti. 2020 yılında 'Lalin' adını verdikleri kızlarını kucaklarına alan ikili, Mayıs ayında ise ikinci çocuklarını kucaklarına almıştı. Çift, kızlarına Leyla adını vermişti. 

Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan çift hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. İkilinin ayrılacakları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"TÖVBE ESTAĞFURULLAH"

Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün bir restoran çıkışı görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden ünlü oyuncu, Sinem Kobal ile ayrılacakları iddiaları hakkında sorulan "hiç sormak istemiyoruz ama ayrılık iddiaları çıkmıştı doğru mu?" sorusuna "İstemiyorsanız hiç sormayın" yanıtını verdi.

Muhabirlerin ısrarlı soruları üzerine başarılı oyuncu, iddiaları yalanlayarak "Tövbe estağfurullah, keşke sormasıydın. Boş" yanıtını verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading