Yandex Metrica

İbrahim Tatlıses'ten evlenen kızı Dilan Çıtak'a servet değerinde hediye! Fiyatı ağızları açık bıraktı

İbrahim Tatlıses'ten evlenen kızı Dilan Çıtak'a servet değerinde hediye! Fiyatı ağızları açık bıraktı

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Levent Dörter ile nikah masasına oturdu. Çiftin nikahına birçok ünlü isim katıldı. İbrahim Tatlıses'ten kızına dudak uçuklatan bir hediye geldi.

Magazin

23.01.2024, 19:55

İbrahim Tatlıses'in kendisi gibi şarkıcı kızı Dilan Çıtak ve Levent Dörter, dün akşam saatlerinde Swissôtel The Bosphorus İstanbul'da nikah masasına oturdu. İkilinin düğününe ünlü isimler akın etti. Dilan Çıtak Tatlıses, düğünde 3 farklı gelinlik giymeyi tercih etti.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in kıydığı nikahta çiftin şahitliğini Tan Taşçı, Erhan Bayrak ve Polat Yağcı yaptı. 

Nikah memurunun Dilan Çıtak'a 'eş olarak kabul ediyor musunuz?' diye sorduğu sırada İbrahim Tatlıses'in araya girmesi herkesi şaşırttı. Ünlü türkücünün 'Hayır' diye bağırmasının ardından salon kahkahalara boğuldu.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

SERVET DEĞERİNDE ALTIN KEMER HEDİYE ETTİ

Tatlıses'in kızına düğün hediyesi olarak ne taktığı merak konusu olmuştu. Türkücünün Dilan Çıtak'a gelininde de olduğu gibi altın kemer hediye ettiği öğrenildi. Kemerin değerinin 450 bin TL olduğu öne sürüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading