Yandex Metrica

İbrahim Tatlıses ölümden dönmüştü! Şoförün akıbeti belli oldu

İbrahim Tatlıses ölümden dönmüştü! Şoförün akıbeti belli oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasından sonra ayak tarak kemiği kırılan İbrahim Tatlıses'in de olduğu 8 kişinin yaralandığı kazada kamyon sürücüsü Gültekin Gülsoy ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Magazin

23.01.2024, 19:44

Geçtiğimiz günlerde Muğla'nın Bodrum ilçesinde, içinde İbrahim Tatlıses'in bulunduğu minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen korkunç kazada yeni gelişme yaşandı. Kazada yaralanan 8 kişinin tamamı taburcu edilirken kamyon şoförü serbest bırakıldı.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

KAMYON ŞOFÖRÜ SERBEST BIRAKILDI

Kamyon şoförü Gültekin Gülsoy'un ifadesinde, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda aracın hakimiyetini kaybettiğini ve kazanın şokunu yaşadığını söylediği öğrenildi. Kazayla ilgili tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı, kamyon şoförü Gültekin Gülsoy'un yapılan muayenesinde, kanında 0.10 promil alkol tespit edildiği belirtildi. Gülsoy işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Bu arada Tatlıses'in şoförü Uğur Yılmaz da ifadesinde karşı yönden gelen kamyonetle bir anda çarpıştığını ve büyük şok yaşadığını ifade etti.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

TARAFLAR ŞİKAYETÇİ OLMADI

Kazayla ilgili tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı, kamyon sürücüsü Gültekin Gülsoy'un yapılan muayenesinde, kanında 0,10 promil alkol tespit edildiği belirtildi.


Loading