Yandex Metrica

İbrahim Tatlıses kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi olay oldu: İşte 21 yaşındaki o sevgilisi

İbrahim Tatlıses kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi olay oldu: İşte 21 yaşındaki o sevgilisi

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda evliliğe bir kez daha yeşil ışık yakmıştı. Türkücünün 21 yaşındaki asistanı Berka Gül ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Berka Gül'ün profilindeki 'İ' harfi dikkatlerden kaçmadı.

Magazin

23.01.2024, 19:53

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz aylarda kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile yollarını ayırmıştı. Tatlıses'in Twitter hesabından yaptığı paylaşım kafaları karıştırmıştı. Türkücünün kendisinden 49 yaş küçük sevgilisi olduğu iddia edildi. 

İbrahim Tatlıses, sosyal medya paylaşımında "Hanımla boşandık! Bahçeli güzel bir ev bulup yeniden evlenmeyi düşünüyorum" ifadelerini kullandı. O paylaşımın ardından Tatlıses'in 21 yaşındaki Berka Gül ile aşk yaşadığı öne sürüldü.

Sanatçının asistanından dikkat çeken bir açıklama geldi. Tatlıses'in asistanı, Berka Gül'ün türkücünün yemek yemesine yardımcı olduğunu, iddiaların asılsız olduğunu söyledi.

Ancak Berka Gül'ün Instagram profiline "İ" harfi koyması kafaları karıştırdı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan ikilinin nikah masasına oturacağı da söylentiler arasında.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading