Yandex Metrica

Sitede Ara

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Adalet Sara'dan sert tepki!

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Adalet Sara'dan sert tepki!

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Adalet Sara, sanatçının 'Çocuklarımın düğününden haberim olmadı' açıklamalarına tepki gösterdi.

Magazin

05.03.2024, 18:23

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz hafta Magazin D'ye verdiği röportajda "İdo ve Melek Zübeyde dışında hiçbir çocuğumun düğününden haberim olmadı" demişti. Türkücünün bu sözlerine Şanlıurfa'daki ilk eşi ve üç çocuğunun annesi Adalet Sara'dan açıklama geldi. Ahmet Tatlıses ise annesi Adalet Sara'nın bu sözlerine destek verdi.

İbrahim Tatlıses'in çocuklarının düğününden haberi olmadığı açıklamasını hatırlatan Sara, bu ifadelerinin gerçekle alakası olmadığını dile getirdi. Sara, açıklamalarına şöyle devam etti:

"BABALIK VAZİFESİNİ YAPMADI"

"İbrahim Bey’in söylediğinin aksine her üç çocuğumun evliliğinden haberi vardı. Fakat babalık vazifesini ne yazık ki, evliliklerinde yapmadı ve yapamadı. Oğlum Ahmet Salim’in ilk evliliğinde kendisini bizzat ben aradım. İstanbul’da evi düzdük ve Şanlıurfa’da yapılacak düğün hazırlığını tarihine bildirdik. Bahaneler bularak düğüne gelmedi."

"TEBRİK BİLE ETMEDİ"

İbrahim Tatlıses'in düğün günü aramadığını ve herhangi bir yardımda bulunmadığını söyleyen Sara, "Daha sonra oğlumun Tülay ile evliliğinde İbrahim Bey'i aradım. Hiçbir maddiyat beklemediğimizi, daha önce yapmış olduğu hatayı tekrarlamaması için düğüne katılmasını rica ettim ve düğün zamanında ne yazık ki “Antalya’da konserim var” diyerek bir yabancı gibi düğüne çelenk gönderdi. Telefonla arayıp tebrik bile etmedi. Oğlum Ahmet Salim’e her iki evliliğin de de hiçbir maddi yardımda bulunmadı." dedi.

'DÜĞÜNE FALAN GELMEM' DEDİ

Kızı Gülşen'in düğünü sırasında da yardımda bulunmadığını dile getiren Sara, şu ifadeleri kullandı:

"Yine de telefon açıp düğün için kendisini müsait olacağı bir tarih istedik. İstediğiniz zaman yapın ben kız babasıyım, düğüne falan gelemem” dedi ve ne düğüne geldi ne de aradı. Ne acayip Melek Zübeyde’nin düğününe katıldı ve düğünde su dağıttığını söyleyen yine kendisi…Küçük kızım Gülden Ferah için de görücü usulüyle istenmek talebinde bulunulduğunda yine aynı şeyleri yaşadık."

Adalet Sara, İbrahim Tatlıses'in üç çocuğunun evliliklerinden de haberi olduğunu ve evlenmeden önce onayının alındığını belirterek sanatçının iddialarını yalanladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading