Yandex Metrica

İbrahim Tatlıses'in 49 yaş küçük sevgilisi olduğu iddia edilmişti! Tatlıses cephesinden flaş açıklama

İbrahim Tatlıses'in 49 yaş küçük sevgilisi olduğu iddia edilmişti! Tatlıses cephesinden flaş açıklama

Onur Akay, İbrahim Tatlıses'in kendisinden 49 yaş küçük Berka Gül ile aşk yaşadığını iddia etmişti. Bodrum'daki kazada yanında olan Berka Gül'ün kim olduğu ortaya çıktı. İbrahim Tatlıses cephesinden açıklama geldi.

Magazin

23.03.2024, 08:35

İbrahim Tatlıses, kendisinden 43 yaş küçük Gülçin Karakaya ile yollarını geçtiğimiz aylarda ayırmıştı. Ünlü türkücü hakkında tartışma yaratacak bir iddia ortaya atıldı. Onur Akay, Tatlıses'in şimdi de 49 yaş küçük bir sevgilisi olduğunu öne sürdü.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

"SEVGİLİSİ 49 YAŞ KÜÇÜK"

Akay, "Hatta İbrahim Bey’in geçtiğimiz ay Bodrum-Yalıkavak yolunda geçirdiği trafik kazasında, arabasında yeni sevgilisi de vardı. Tatlıses'i kurtarma operasyonunda çarşaf gerilerek ne saklandığı da merak konusu olmuştu. Orada, evlenmeyi düşündüğü ve kendisinden 49 yaş küçük olan yeni sevgilisi Berka Gül saklanmıştı. Gül, kazada hafif yaralanmıştı" dedi.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

"SEVGİLİSİ DEĞİL ASİSTANI"

İbrahim Tatlıses'in asistanından konuyla ilgili açıklama geldi. Söylemezsem Olmaz'a konuşan Şule Yazar, "Berka İbrahim Tatlıses'in sevgilisi değil asistanı. Yemek yemesinde yardımcı oluyor... Benim yerime onu görevlendirmiştik. Genç bir kız, hukuk öğrencisi. Böyle anılması doğru değil. İbrahim Bey'in yanında görünen her kadının sevgilisi olarak anılması hepimizi rahatsız ediyor" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading