Yandex Metrica

İbrahim Tatlıses ile oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerilim büyüyor! 'Oğlunu sildi' dedirten paylaşım

İbrahim Tatlıses ile oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerilim büyüyor! 'Oğlunu sildi' dedirten paylaşım

İbrahim Tatlıses, yıllardır sakladığı kızı Gülşen'in fotoğrafını ilk kez paylaştı. Paylaşımında çocuklarına övgüler yağdıran Tatlıses, aralarında sorun olduğu bilinen oğlu Ahmet Tatlı'yı yok saydı.

Magazin

23.01.2024, 18:53

Uzun yıllar sonra sahnelere ve İbo Show ile ekranlara geri dönen İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından çocuklarıyla ilgili bir paylaşım yaptı. Çocuklarından tek tek bahseden ve öven Tatlıses, bir süredir sorun yaşadığı oğlu Ahmet Tatlıses'e yer vermedi.

"ALLAH BUNLARI BANA ÇOK GÖRMESİN"

Kızı Gülşen'in fotoğrafını paylaşan sanatçı, "Bu Benim Gülşen'im kimseyle kavga etmez. Bir de Gülden'im var babası hem duasındadır. Artı bir de Melek'im var o da babasını doktoruyla ilaçlarıyla uğraşır. Bir de Elif'im var ki sormayın. Nasılsın babam süperim kızım ben de süperim babam deyip bitiriyor beni. Bir de Dilan var ki keşke erkek olsaydı, İdo'daki edep ve saygı da herkese örnek olacak boyuttadır. Bunların duası bana yeter de artar bile Allah bunları bana çok görmesin" ifadelerini kullandı. 

Tüm çocuklarından bahseden Tatlıses, Bodrum'daki evlerin satışı nedeniyle arasının açıldığı oğluna paylaşımında yer vermedi. Ünlü türkücü, geçtiğimiz haftalarda beyin ameliyatı olan Ahmet Tatlı'yı ziyaret  de etmemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading