Yandex Metrica

İbrahim Tatlıses'i dolandıran müdüre hapis şoku! 'Kanını içsem doyamam'

İbrahim Tatlıses'i dolandıran müdüre hapis şoku! 'Kanını içsem doyamam'

İbrahim Tatlıses'in şirketinde müdür olan Fulya Akbay'ın şirketten haksız kazanç elde ettiği ortaya çıktı. Akbay hakkında 7 yıla kadar hapis isteniyor.

Magazin

23.01.2024, 18:37

İbrahim Tatlıses'in şirketinde genel müdür olarak görev yapan Fulya Akbay'ın ünlü türkücüyü dolandırdığı ortaya çıktı.

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre; olay bir denetim şirketi tarafından hazırlanan raporla birlikte ortaya çıktı. Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre raporda, bir dönem ünlü sanatçının danışmanlığını yapan Akbay'ın kendi hesabına para geçirdiği, eşini şirkette çalışıyor gösterdiği ve şirket üzerinden kiralık araç tahsis ederek şirket kaynaklarını suistimal ettiği belirtildi.

DENETİM ŞİRKETİNİN RAPORU ORTAYA ÇIKARDI

Hazırlanan raporda Özlem P. isimli başka bir çalışmanın üçüncü şahıslara ödeme yapılmış gibi kestiği makbuzlarla hesabına para geçirdiği belirtildi. Eşi Ayhan P.'yi ise 13 ay boyunca şirkette çalışmış gibi göstererek SSK işlemleriyle birlikte şirketi 45 bin TL zarara uğrattığı da raporda yer aldı. Diğer yandan kendisine kiralık araç tahsis ederek şirket hesabından 28 bin lira ödediği aktarıldı.

Raporda Akbay'ın başkasına ödeme yapmış gibi gösterip kestiği makbuzlarla hesabına 20 bin dolar geçirdiği anlatıldı. Akbay'ın bebek bakıcısı Emine Ö.'yü de şirkette 21 ay sigortalı gösterdiği, bu şekilde şirketi 57 bin lira zarara uğrattığı yer aldı. Ayrıca şirket üzerinden kendisine tahsis ettiği araç için de 28 bin lira ödeme yaptığı belirlendi.

Raporun ardından Tatlıses, Özlem P. ve Fulya Akbay hakkında suç duyurusunda bulundu. İki ismi resmi belgede sahtecilik yaptığı, görevlerini kötüye kullanarak şirketi dolandırdıkları kaydedildi. 

Akbay hakkında 'Hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma' suçundan dava açıldı. Akbay hakkında 1 yıldan 7 yıla kadar hapsi ve 3 bin güne kadar adli para cezası istendi. Akbay, Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

"KANINI İÇSEM DOYAMAM"

Olaya ilişkin soruşturma devam ederken, Akbay geçtiğimiz günlerde ünlü sanatçının kendisini tehdit ettiğini söyleyerek şikayette bulundu. Akbay, Tatlıses'in Whatsapp'tan "Kahpeler, şerefsizler, şimdi sizlerin kanını içsem ayran diye doyamam" şeklinde mesaj attığını söyleyerek suç duyurusunda bulundu. Şikayetin ardından türkücü hakkında 'Hakaret, tehdit' suçlarından dava açıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading