Yandex Metrica

İbrahim Tatlıses eski sevgilisi Gülçin Karakaya'ya ateş püskürdü! 'Nankör' çıkışı olay yarattı 'Anılmaya bile değmez'

İbrahim Tatlıses eski sevgilisi Gülçin Karakaya'ya ateş püskürdü! 'Nankör' çıkışı olay yarattı 'Anılmaya bile değmez'

İbrahim Tatlıses, kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile geçtiğimiz aylarda ayrılmıştı. Türkücünün sosyal medyada yaptığı paylaşımla Karakaya'yı hedef aldığı öne sürüldü.

Magazin

05.04.2024, 16:03

İbrahim Tatlıses, kendisinden 43 yaş küçük yardımcısı Gülçin Karakaya ile aşk yaşamaya başlamış, ikilinin birlikteliği magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Yaz aylarında Bodrum'da birlikte tatil yapan çiftin evlendiği iddia edilmişti. Tatlıses, "Resmi nikah yok, gönül nikahı kıydık" diyerek duruma açıklık getirmişti.

Ancak geçtiğimiz aylarda ikilinin yollarını ayırdığı ortaya çıkmıştı. İbrahim Tatlıses'in barışmak istediği fakat Gülçin Karakaya'nın reddettiği ileri sürüldü. Ünlü sanatçının sosyal medya paylaşımı ise olay yarattı.

"ALLAH İNSANI NANKÖR ETMESİN"

Tatlıses, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Bazıları da vardır ki hiçbir şey yaşatmamışsa onları ne yapacaksın? Mesela ya hepten sileceksin ya da hiç anmayacaksın çünkü onlar anılmaya bile değmez. Allah insanları onlardan etmesin hele nankör hiç etmesin." ifadelerini kullandı. Tatlıses'in bu sözlerle eski sevgilisi Gülçin Karakaya'yı hedef aldığı iddia edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading