Yandex Metrica
SON DAKİKA
İbrahim Tatlıses eski eşini 'büyü' ile suçlamıştı.. Adalet Sara'dan yanıt geldi 'İftiraya maruz bırakıldım'

İbrahim Tatlıses eski eşini 'büyü' ile suçlamıştı.. Adalet Sara'dan yanıt geldi 'İftiraya maruz bırakıldım'

İbrahim Tatlıses, Gülçin Karakaya ile ayrılığında eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlı'yı suçlamış, kendisine büyü yaptırdıklarını iddia etmişti. Ünlü türkücünün suçlamalarına Adalet Sara'dan yanıt geldi.

Magazin

21.03.2024, 02:36

İbrahim Tatlıses, kendisinden 43 yaş küçük asistanı Gülçin Karakaya ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyordu. Ancak çiftin sessiz sedasız ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz günlerde oğlu Ahmet Tatlı ve eski eşi Adalet Sara hakkında açıklamalarda bulunan ünlü türkücü, Gülçin Karakaya ile olan ayrılığında kendisine büyü yapıldığını iddia etti. 

Tatlıses,  "Bodrum'daki evime domuz yağı sürmüşler... Yoksa ben burada çekirdek ailemi kurmuştum evleniyordum. Kız 48 kiloya düşmüş kahroluyorum. Ona ev aldım araba aldım daha da alırdım ama o kara peçeli ve oğlu var ya evime domuz yağı sürmüşler" ifadelerini kullandı.

"GERÇEKLE ALAKASI OLMAYAN İFTİRALARA MARUZ BIRAKILIYORUM"

Tatlıses'in sözleri sonrası Adalet Sara'dan peş peşe paylaşımlar geldi. Instagram hesabından açıklama yapan Sara, "Gördüğünüz gibi yine malum kişiler ve TV programları ile sanal yollarla şahsım ve ailem kullanılmakta. Dinimizde yapan yaptıran, inananın imansız ölmesine neden olan büyük günah olan büyücülükle... Maddi ve manevi gerçekle alakalı olmayan yalan, iftira ve hakaretlere maruz bırakıldım ve bırakılıyorum" dedi.

Sara daha sonra büyü ile ilgili ayetler yayınladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading