Yandex Metrica
SON DAKİKA
İbrahim Tatlıses'e şok üstüne şok! Oğlundan sonra şimdi de eski eşiyle davalık oldu

İbrahim Tatlıses'e şok üstüne şok! Oğlundan sonra şimdi de eski eşiyle davalık oldu

İbrahim Tatlıses'in eski eşi ve oğluyla yaşadığı gerilim devam ediyor. Ahmet Tatlıses'ten sonra ilk eşi Adalet Durak da türkücü hakkında Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 19:36

İbrahim Tatlıses'in Babalar Günü paylaşımının ardından yaşanan gerilim devam ediyor. Tatlıses, oğlu ve ilk eşi Adalet Durak ile arasında yaşanan tartışmanın ardından şoke eden açıklamalarda bulunmuştu. Ahmet Tatlıses "Babamın akıl sağlığından şüpheliyim" diyerek vasi atanmasını talep etmişti.

HAKARETTEN YARGILANMASINI İSTEDİ

Şimdi ise Adalet Durak'tan hamle geldi. Şanlıurfa'da yaşayan Durak, bugün İbrahim Tatlıses'in kendisine hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Durak, şikayet dilekçesinde ünlü türkücünün bir canlı yayında "O kara peçeli" sözleriyle kendisine hakaret ettiğini öne sürdü.

Adalet Durak, avukatı aracılığıyla yaptığı suç duyurusunda eski eşi Tatlıses'in dini inanışları nedeniyle giydiği kıyafetlerinden dolayı kendisine "Karayılan" ve "Büyücü" gibi ifadeler kullanarak aşağıladığını ifade etti. 

Durak, eski eşinin hakaretten yargılanarak cezalandırılmasını istedi.

"EVİME DOMUZ YAĞI SÜRDÜLER"

İbrahim Tatlıses, katıldığı bir canlı yayında "Bodrum’daki evime domuz yağı sürmüşler. Yoksa ben burada çekirdek ailemi kurmuştum evleniyordum. Kız 48 kiloya düşmüş, kahroluyorum. Ona ev aldım, araba aldım, daha da alırdım ama o kara peçeli ve oğlu var ya evime domuz yağı sürmüşler" diyerek eski eşine gönderme yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading