Yandex Metrica
SON DAKİKA
İbrahim Tatlıses çocuklarına sitem etti, eski eşi Adalet Sara'dan cevap gecikmedi! 'Uçkuru uğruna...'

İbrahim Tatlıses çocuklarına sitem etti, eski eşi Adalet Sara'dan cevap gecikmedi! 'Uçkuru uğruna...'

İbrahim Tatlıses, Babalar Günü'nde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Ünlü türkücünün "Babanın kıymetini bilmeyenler ahmak oğlu ahmaktır" sözlerine eski eşi Adalet Sara'dan sert cevap geldi.

Magazin

23.01.2024, 19:26

Uzun süre sonra İbo Show ile ekrana geri dönen İbrahim Tatlıses, Babalar Günü'nde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. 7 çocuğu ve 9 torunu olan türkücü, "Baba candır babanın kıymetini bilmeyenler ahmak oğlu ahmaktır." ifadelerini kullandı.

Tatlıses'in o sözleri aralarının bozuk olduğu bilinen oğlu Ahmet Tatlı'ya gönderme olduğu şeklinde yorumlanırken, ünlü türkücünün eski eşi Adalet Sara'dan yanıt geldi. Ahmet Tatlı da annesinin paylaşımına kendi sayfasında yer verdi.

ESKİ EŞİNDEN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Adalet Sara, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün 'Babalar Günü'ymüş... Hangi 'Babaların Günü' kutlu olsun; anneden öksüzüne anne olmuş, çıkarına uçkuruna el uğruna evladını feda etmeyenlerin! Kız-oğlan, üvey-öz ayrımı yapmadan sevgisini kuruşunu pay edenlerin... 'Namus davası' diye annesine, kızına, karısına hayatı zindan etmeyenlerin... Evladının derdiyle dertlenen, mutluluğuyla mutlananların... Kendisi ferahlık içinde, evladını bedbahtlıkla yaşatmayanların...

Kendisinin olmasa da, baba şefkatiyle evladıymış gibi evlat büyütenlerin.... Bugün 'Babalar Günü'ymüş... Hangi babaların günü kutlu olsun? Hayat yükü omuzunda olan... Babadan yetim kalmışların, baba gibi baba olanların ve baba gibi annelerin günü kutlu olsun."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading