Yandex Metrica

İbrahim Kutluay ve Gülcan Arslan aşk mı yaşıyor? Magazin dünyasına bomba gibi düşen iddia

İbrahim Kutluay ve Gülcan Arslan aşk mı yaşıyor? Magazin dünyasına bomba gibi düşen iddia

Uraz Kaygılaroğlu ile yaz aylarında kısa süre aşk yaşayan, geçtiğimiz aylarda ise adı Teoman'la anılan Gülcan Arslan'ın İbrahim Kutluay ile yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü.

Magazin

06.04.2024, 20:53

14 Şubat'ı Edvina Sponza ile birlikte kutlayan ancak arkadaş olduklarını söyleyen İbrahim Kutluay'ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Eski milli basketbolcunun bir süredir oyuncu Gülcan Arslan'la aşk yaşadığı öne sürüldü.

Çiftin Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk'ün arkadaş ortamında tanışıp birliktelik yaşamaya başladığı ve şimdilik ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ettikleri konuşuluyor. İki isimden de konuyla ilgili açıklama gelmedi.

"KIZI TANIMIYORUM BİLE"

Gülcan Arslan, yaz aylarında Uraz Kaygılaroğlu ile kısa süreli bir ilişki yaşamış daha sonra şarkıcı Teoman'la bir davette yakınlaştıkları iddia edilmişti. İkilinin Kenan Doğulu şarkıları eşliğinde dans ettikleri söylenirken, Teoman'ın Gülcan Arslan'ın videosunu paylaşması kafa karıştırmıştı.

Çıkan haberlerin ardından açıklama yapan şarkıcı, "Palavra canım ya. Kızı tanımıyorum bile. Arkadaşım çekmiş onu paylaştım" diyerek dedikoduları yalanlamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading