Yandex Metrica

İbrahim Çelikkol’dan gündem olacak paylaşım! Baba oğul kar keyfi yaptı

İbrahim Çelikkol’dan gündem olacak paylaşım! Baba oğul kar keyfi yaptı

İbrahim Çelikkol’dan gündem olacak paylaşım! Baba oğul kar keyfi yaptı! İşte haberin ayrıntıları…

Magazin

02.03.2024, 20:26

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Hakan karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol, iki yaşındaki oğlu Ali ile kar keyfi yaptı. Eşi Mihre Mutlu ve oğluyla kış tatiline çıkan ünlü oyuncu, oğluyla eğlenceli anlar yaşadı. Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol o pozları Instagram hesabından paylaştı.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

BABA OĞUL KAR KEYFİ YAPTI

Başrolü Hilal Altınbilek ile paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki oyunculuğuyla beğeni toplayan İbrahim Çelikkol, ailesiyle birlikte kış tatiline çıktığı görüldü. İki yaşındaki oğlu Ali ile verdiği pozları sık sık takipçilerinin beğenisine sunan yakışıklı oyuncu, son olarak baba oğlu kar keyfi yaptığı anları paylaştı. Çelikkol, oğlunu havaya atarken çekilen pozunu "Sensin" ifadesini kullanarak paylaştı.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

2017 YILINDA DÜNYAEVİNE GİRDİ

Oğluyla kar aracı keyfi de yapan Çelikkol o anları da takipçileriyle paylaştı. 39 yaşındaki ünlü oyuncunun fotoğraflarına takipçileri beğeni yağdırdı. 2017 yılında mimar Mihre Mutlu ile nikah masasına oturan İbrahim Çelikkol, 2019 yılında ilk kez baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ünlü çift, oğullarına Ali adını vermişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading