Yandex Metrica
SON DAKİKA
İbo Show'dan Bülent Ersoy'a rest geldi, konuk listesi değiştirildi! 'Onu burada istemiyoruz'

İbo Show'dan Bülent Ersoy'a rest geldi, konuk listesi değiştirildi! 'Onu burada istemiyoruz'

İbo Show'un 2022 Yılbaşı özel programında birçok ünlü isim yer alacak. Bülent Ersoy'un da katılması bekleniyordu ancak orkestra rest çekti ve Bülent Ersoy'u istemediklerini belirtti.

Magazin

23.01.2024, 18:32

Yeni yıla için geri sayım başlarken, ekranda hangi programlar ve isimler olacağı merak ediliyor. İbo Show'un geçtiğimiz yıl ki konukları arasında Seda Sayan, Hande Yener, Serdar Ortaç, Şafak Sezer ve Bülent Ersoy yer alıyordu.

Programın yapımcısı bu sene de Bülent Ersoy'u konuk etmek istedi. Posta'nın haberine göre, Diva bu teklife sıcak baktı ancak beklenmedik bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz yaz orkestrası KKTC'de tutuklanan Ersoy'a eski ekibi rest çekti.

"BÜLENT ERSOY GELİRSE BİZ ÇIKMAYIZ"

Tatlıses'in orkestrasında, Bülent Ersoy'un eski ekibinden iki müzisyen sanatçının arkasında çalmak istemedi. Orkestranın diğer üyeleri de arkadaşlarına sahip çıkarak "Bülent Ersoy'un geldiği programa biz de çıkmayız" dedi. Bunun üzerine yapımcı, yılbaşı programının konuk listesini değiştirdi ve Diva'nın davetini geri çekti. Programa Gülben Ergen ve İrem Derici katılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading