Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hülya Avşar siyasetçi mi oluyor? Hangi partiden aday olacak?

Hülya Avşar siyasetçi mi oluyor? Hangi partiden aday olacak?

Siyasete atılacağını söyleyen Nihat Doğan'dan sonra bir çıkış da şarkıcı Hülya Avşar'dan geldi. Avşar kızı, katıldığı davette siyasetçi olmak istediğini dile getirdi.

Magazin

27.03.2024, 18:51

Türkücü Nihat Doğan, geçtiğimiz günlerde 2023 yılında siyasete atılacağını, HDP'den milletvekili adayı olabileceğini söylemişti. Doğan'ın çok konuşulan sözlerinin ardından Hülya Avşar'dan da bir siyaset çıkışı geldi.

"AİLEN YOKSA HİÇBİR ŞEYİN YOK DEMEKTİR"

Darülaceze'nin düzenlediği 12'nci Darülaceze Buluşmaları'na onur konuğu olarak katılan Hülya Avşar, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Ailenin önemine değinen Avşar kızı, şu ifadeleri kullandı: 

"İhtiyar meclisi denen güzel bir cümle var. O ihtiyar meclisinin anlamı aslında o yaşlılarımızın ne kadar değerli olduklarıdır. urada ailenin önemi en çok altı çizilen noktalardan biri oldu. Ben de hep kızımla aynı şeyi konuşuyorum. Aile çok önemli diyorum ezelden beri. Çünkü paran da olabilir, ünlü de olabilirsin, her şeye sahip de olabilirsin. Ama dönüp baktığın zaman arkana seni seven ve güvenebileceğin, sırtını yaslayabileceğin bir ailen yoksa hiç bir şeyin yok demektir."

"SİYASETÇİ OLMAK İSTERİM"

Etkinlik sırasında "Bir gün siyasete katılır mısınız" sorusunun yöneltilmesi üzerine Avşar, hayatı boyunca siyasete atılma fikrinin aklından geçmediğini söyleyerek şöyle konuştu:

"Son birkaç yıldır o kadar siyasetin içine girdi ki sanatçılar, iş insanları. Dolayısıyla farkında olmadan hepimizin evinde siyaset dediğimiz şey, evin problemi ve evin mutluluğu gibi oldu. Her gün haber kanallarında olanları takip etmekten bir anda kendinizi siyasetçi gibi görmeye başlıyorsunuz. Bunun sonunda söylemek istediğiniz bir şeyler oluyor. Benim de söylemek istediğim çok şey var ama şimdi değil. Eğer ki benim parti meselesinin dışında bir vatandaş olarak yapabileceğim bir şeyler olacaksa siyasetçi olmak isterim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading