Yandex Metrica

Hülya Avşar'ın dövmesiyle ilgili çarpıcı gerçek ortaya çıktı! Meğer ağır şekilde...

Hülya Avşar'ın dövmesiyle ilgili çarpıcı gerçek ortaya çıktı! Meğer ağır şekilde...

Dövmeyi çok sevmesiyle bilinen ve vücudunda 13 tane dövmesi olan Hülya Avşar'ın karnındaki dövmeyle ilgili gerçek ortaya çıktı. Avşar'ın film setinde talihsiz bir kaza geçirdiği ve yara izini bu şekilde kapattığı öğrenildi.

Magazin

09.04.2024, 03:58

1983 yılında Bulvar Gazetesi'nin düzenlediği güzellik yarışmasıyla adını duyuran Hülya Avşar'la ilgili şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Sinemaya kariyerine 'Haram' filmiyle adım atan Hülya Avşar'ın Kadir İnanır'la birlikte rol aldığı "Yabancı" filminin çekimlerinde ölümden döndüğü ortaya çıktı.

Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre, silahla vurulma sahnesi için Hülya Avşar'ın karnında kırmızı boyanın olduğu uzaktan kumandalı fünyenin patlatılması, oyuncunun gelinlikle kanlar içinde kalması planlanıyormuş. Ancak set çalışanının barutu gerekenden fazla koyması sonucu Avşar, karnından ağır şekilde yaralanmış.

Kadir İnanır tarafından apar topar hastaneye kaldırılan sanatçı, 9 saatlik bir ameliyatın ardından günlerce yoğun bakımda kalmış. Karnında boydan boya olan yara izini de dövme ile kapattığı öğrenildi.

Avşar kızının vücudunda 13 tane dövmesi bulunduğu biliniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading