Yandex Metrica

Hülya Avşar'dan Z kuşağı çıkışı: Beni yakalayabilirler

Hülya Avşar'dan Z kuşağı çıkışı: Beni yakalayabilirler

Geçtiğimiz haftalarda 'Sen Aşk mısın' şarkısıyla müzik piyasasına yeniden dönen Hülya Avşar, yeni dijital projeleri hakkında konuştu. Önceki gün Beşiktaş'ta görüntülenen şarkıcı, 'Şarkının bu kadar sevilmesini ben de beklemiyordum' dedi.

Magazin

23.01.2024, 19:17

Hülya Avşar, uzun bir aranın ardından müzik dünyasına geri döndü. Özel hayatıyla ve açıklamalarıyla sıkça adından söz ettiren Avşar, 'Sen Aşk Mısın?' isimli şarkısıyla büyük beğeni toplamıştı. Önceki gün Akatlar'da objektiflere yansıyan şarkıcı, samimi açıklamalarda bulundu. 

"BU KADARINI BEKLEMİYORDUM"

Yeni şarkılar için hazırlık yaptığını, son şarkısının çok sevildiğini belirten Avşar, "Ne yalan söyleyeyim, bu kadarını ben de beklemiyordum. Çok para harcayınca oluyormuş demek ki. Ama gençleri kendine çekeceğini biliyordum" dedi. 

"Z KUŞAĞINI YAKALAMA AMACIM YOK"

Hülya Avşar, Youtube çalışmalarının sorulması üzerine "Üç bölüm yayınlandı, o da çok iyi gidiyor. Tam da yerini buldu dijitalde. Sosyal medyaya önem veriyorum. Hatta TikTok’ta da bir şeyler yapmaya başladım. Ama ‘Z kuşağını yakalayayım’ gibi bir amacım yok. Onlar beni istiyorlarsa yakalayabilirler ama ben onlara gidebileceğimi düşünmüyorum. Dijitale bayağı yüklü girdim." diye konuştu.

"ZEHRA BENİ SALLAYIP DURUYOR"

Hülya Avşar, basın mensuplarının daha önce yaptırmayı planladığı çiftlik evi hakkındaki sorulara ise "Pandemi girince araya mecburen durduk. Zehra da şimdi daha çok hoşuna giden önemli şeylerle ilgileniyor. O yüzden beni sallayıp duruyor." şeklinde yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading