Yandex Metrica

Hülya Avşar'dan tayt tartışmasına olay yorum! Nükhet Duru'ya böyle cevap verdi

Hülya Avşar'dan tayt tartışmasına olay yorum! Nükhet Duru'ya böyle cevap verdi

Nükhet Duru'nun tayt konusundaki sözleri tartışmalara neden oldu. Birçok ünlü ismin ardından Hülya Avşar'dan da konuyla ilgili yorum geldi. Avşar kızı, "İsteyen çıplak gezer" dedi.

Magazin

03.03.2024, 22:37

Şarkıcı Nükhet Duru'nun geçtiğimiz günlerde katıldığı bir defilede yaptığı açıklamanın yankıları devam ediyor. Ünlü isim, hemcinslerini kızdıracak bir tartışmanın fitilini ateşlemişti. O sözlere sanat dünyasından yorumlar gelmeye devam ediyor.

Nükhet Duru, "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum, bu anlamda fikrimi saklayacak değilim." ifadelerini kullandı.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

"İSTERLERSE ÇIPLAK GEZERLER"

O sözlere İzzet Yıldızhan, Mehmet Ali Erbil gibi isimlerin ardından Hülya Avşar'dan da yorum geldi.

Müzik dünyasına uzun süre sonra geri dönen ve cesur sahne kostümleriyle adından söz ettiren Avşar kızı, "İsteyen istediğini giyebilir, isterlerse çıplak da gezebilirler." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading