Yandex Metrica

Hülya Avşar'dan Cüneyt Arkın'a destek: Ne dediyse doğru demiştir

Hülya Avşar'dan Cüneyt Arkın'a destek: Ne dediyse doğru demiştir

Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, geçtiğimiz gün Yeniköy'de görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Avşar, 'Kadını ya da eşcinseli oynamam' diyen Cüneyt Arkın hakkında konuştu.

Magazin

29.03.2024, 17:39

Hülya Avşar, geçtiğimiz gün Yeniköy'de objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Avşar kızı, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Avşar'a usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın "Recep İvedik rolünü dünyayı versen oynamazdım. Ya da bir eşcinseli, bir kadını oynamam" sözleri soruldu.

"NE DEDİYSE DOĞRU DEMİŞTİR"

58 yaşındaki oyuncu, şöyle konuştu:

"Cüneyt Arkın’ı çok seviyorum, ne dediyse doğru demiştir. Ben her şeyi oynadım. Oyunculukta sadece nasıl çekildiği çok önemli. Bazen bir sahneyi çok asil, edepli çekersiniz, güzel yansıtılır. O da yönetmenlerle alakalı bir durum, Cüneyt Arkın canım benim."

DİKKAT ÇEKEN TACİZ AÇIKLAMASI

Avşar Kızı, son dönemde Ezgi Mola, Ceylan Ertem, Aleyna Tilki ve Serenay Sarıkaya gibi ünlü isimlerin yaşadığı taciz olayları hakkında da konuştu. Kendisini taciz etmenin büyük cesaret gerektirdiğini ima eden Avşar, "Siz hiç tacize uğradınız mı?" sorusuna, "Ben mi? Onlar tacize uğrarlar" yanıtını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading