Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hollywood'un efsane çifti Jennifer Lopez ile Ben Affleck evlendi

Hollywood'un efsane çifti Jennifer Lopez ile Ben Affleck evlendi

Hollywood'un meşhur çifti Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Las Vegas'ta evlendi. Jennifer Lopez evlilik hakkında yaptığı açıklamada, "Tam da istediğimiz gibi oldu. Hayatımızın sonuna kadar taşıyacağımız yüzüklerimizi birbirimize verdik" sözlerini kullandı.

Magazin

18.03.2024, 17:08

Jennifer Lopez ve Ben Affleck çifti daha önce nişanlanmış, daha sonra ise ayrılmıştı. Çift, yıllar sonra barıştı ve Las Vegas'ta evlendi. Güzel oyuncu Jennifer Lopez, hayranlarıyla email ve blog yazısında Affleck ile evlendiğini açıkladı.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

INSTAGRAM HESABINDAN EVLİLİĞİNİ DUYURDU

Instagram hesabından fotoğraf ile evliliğini duyuran Lopez,  "Yaptık. Aşk çok güzel. Aşk çok müşfik. Ve anlaşılan o ki aşk sabırlı. Hem de 20 yıl boyunca" sözlerini kullandı.

Sözlerini devam eden Jennifer Lopez, "Tam da istediğimiz gibi oldu. Gece Vegas'a uçtuk, evlilik cüzdanı için diğer çiftlerle beraber sıraya girdik, dünyanın düğün başkentinde herkesle aynı yolculuğu gerçekleştirmiş olduk." dedi.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

"HAYATIMIZIN SONUNA KADAR TAŞIYACAĞIMIZ YÜZÜKLERİMİZİ BİRBİRİMİZE VERDİK"

Güzel oyuncu "Hayal edebileceğiniz en iyi şahitlerle, eski filmden bir elbise ve Ben'in dolabından bir ceket ile küçük bir şapelde kendi yeminlerimizi dile getirdik, hayatımızın sonuna kadar taşıyacağımız yüzüklerimizi birbirimize verdik." sözleriyle düşüncelerini noktaladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading