Yandex Metrica
SON DAKİKA
'Her şey ilk görüşte oldu' demişti... Önder Öztarhan'a Aslı Enver sorusu!

'Her şey ilk görüşte oldu' demişti... Önder Öztarhan'a Aslı Enver sorusu!

Murat Boz ile nikah masasına oturmaları beklerken yollarını ayıran Aslı Enver'in mutluluğu Önder Öztarhan'da bulduğu iddia edilmişti. İş insanının Enver'e evlilik teklif ettiği ortaya çıkmıştı. Önceki gün görüntülenen Öztarhan'a oyuncuyla ilgili 'evlilik' soruları soruldu.

Magazin

23.01.2024, 18:54

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Aslı Enver'in iş insanı Önder Öztarhan ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı. İlişkileri hakkında açıklama yapmayan çift, sevgilisiyle sosyal medyadan takipleşmeye başlamıştı.

Geçtiğimiz haftalarda ise ikiliyle ilgili bir iddia ortaya atıldı. 49 yaşındaki iş insanının Aslı Enver'e evlilik teklifinde bulunduğu öne sürüldü. 

'EVLİLİK' SORULARINA YANIT VERMEDİ

2. Sayfa'nın haberine göre Önder Öztarhan önceki gün objektiflere yansıdı. Bir aracın içinde arkadaşıyla görüntülenen iş insanına Enver'le ilgili evlilik soruları soruldu. Ancak Öztarhan soruları yanıtsız bırakmayı tercih etti.

"İLK GÖRÜŞTE OLDU"

Diğer yandan Öztarhan, bir magazin programına yaptığı açıklamada ilişkilerini doğrulamış, "Evet, bir ilişki başladı. Daha çok yeni. Şu an her şey yolunda, iyiyiz, güzeliz. Her şey ilk görüşte oldu" demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading