Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hepsi grubu üyelerinden Eren Bakıcı evlendi mi? Eren Bakıcı anne mi oldu? 

Hepsi grubu üyelerinden Eren Bakıcı evlendi mi? Eren Bakıcı anne mi oldu? 

2000'li yıllarda meşhur olan Hepsi grubu kimi zaman yine gündeme geliyor. En son Hepsi grubu üyelerinden Cemre Kemer anne olarak magazin gündeminde bulunmuştu. Yapılan bir paylaşım sonucu bu sefer Eren Bakıcı ile ilgili merak uyandırdı. Peki Hepsi grubu üyelerinden Eren Bakıcı evlendi mi? Eren Bakıcı anne mi oldu? 

Magazin

22.03.2024, 00:29

2000'li yılların popüler şarkıcılarından olan Hepsi grubu üyeleri ara sıra farklı haberler ile magazin gündeminde yerini alıyor. Özel hayatlarıyla gündeme gelen Hepsi grubu üyeleri, grubun bölünmesiyle gözlerden uzak olarak bireysel hayatlarına devam ediyor. En son Hepsi grubu üyerinden Cemre Kemer anne olarak magazin gündeminde bulunmuştu. Şimdi ise grubun diğer üyesi Eren Bakıcı gündemde bulunuyor. Peki Hepsi grubu üyelerinden Eren Bakıcı evlendi mi? Eren Bakıcı anne mi oldu? 

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

EREN BAKICI EVLENDİ Mİ?

Eren Bakıcı geçtiğimiz haftalarda evlenmişti. Bursa'ya yerleşen Hepsi grubu üyelerinden Eren Bakıcı'nın anne olduğu öğrenildi. Cemre Kemer yaptığı paylaşım sonucunda Eren Bakıcı'nın 7 aylık bebeğinin bulunduğu öğrenildi. Eren Bakıcı da bebeğiyle ilgili fotoğraf paylaştı.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

EREN BAKICI ANNE Mİ OLDU?

Eren Bakıcı bebeğine Tayga adını verdiği bilinmektedir. Eren Bakıcı, bebeğine koyduğu ismin öğrenilmesi sonucunda sosyal medyada gözleri üzerine çekti.

Tayga ismi anlamı bu olay sonrasında merak edildi. Tayga, Türk-Moğol Mitolojisi ile ilgili bir isim olarak bilinmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading