Yandex Metrica

HBO Max kapanıyor mu? Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyordu, kötü haber geldi!

HBO Max kapanıyor mu? Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyordu, kötü haber geldi!

Türkiye pazarına girmesi beklenen ve iddialı yapımlar için hazırlık yapan HBO Max'in Türkiye faaliyetlerini askıya aldığı öne sürülmüştü. HBO Max'in kapanıp kapanmayacağı merak konusu olurken, şirketten Türkiye faaliyetleriyle ilgili açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 19:30

Haziran ayında Türkiye'de yayın hayatına başlayan Disney Plus'ın ardından HBO Max'in de yayın hizmeti vermeye başlaması bekleniyordu. Bir süredir Türkiye orijinalleri için hazırlıklar yapan HBO Max'in Türkiye faaliyetlerini askıya aldığı iddia edilmişti. 

Warner Bros Discovery şirketi, 3 milyar dolarlık tasarruf yapma kararı aldı. Bu nedenle Avrupa'daki program stratejisini değiştiren şirket, kararını resmi olarak duyurdu.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

HBO MAX TÜRKİYE FAALİYETLERİNİ NEDEN DURDURDU?

Variety'nin haberine göre, dijitaldeki yayın önceliklerini yeniden dizayn eden şirket, Kuzey ülkeleri, Orta Avrupa, Hollanda ve Türkiye'de artık orijinal proje üretmemeye karar verdi. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Warner Bros. Discovery sözcüsü, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"HBO Max ve Discovery'yi global tek bir dijital platform yapma çalışmalarımıza devam ederken, mevcut platformlarımızdaki içeriklerimizi de gözden geçiriyoruz. Bu sürecin bir parçası olarak HBO Max'in orijinal programlarının bir kısmını kaldırmaya, Nordik bölgedeki ve Orta Avrupa'daki orijinal yapım program çalışmalarımızı durdurmaya karar verdik. Ayrıca Hollanda ve Türkiye'deki, geçtiğimiz yıl başlayan ve henüz başlangıç aşamasında olan çalışmalarımızı da durdurduk.

Bu pazarlara olan bağlılığımız değişmedi. Warner Bros. Discovery'nin bu bölgelerdeki lineer kanalları için yerel içerik yapmaya devam edeceğiz ve dijital platformlarımız için üçüncü parti yerel içerik sağlayıcılarından içerik almaya devam edeceğiz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading