Yandex Metrica

Hazar Ergüçlü'den Onur Ünlü hakkında ağızları açık bırakan itiraf! Bakın sevgilisinden ne istiyormuş

Hazar Ergüçlü'den Onur Ünlü hakkında ağızları açık bırakan itiraf! Bakın sevgilisinden ne istiyormuş

Oyuncu Hazar Ergüçlü, Netflix'in davet gecesine katıldı. Transparan elbisesi ile dikkat çeken Ergüçlü, sevgilisi Onur Ünlü ile ilgili itirafıyla çok konuşuldu.

Magazin

23.01.2024, 20:01

Şimdilerde Show TV'nin 'Hayat Bugün' dizisinde rol alan Hazar Ergüçlü, Netflix'in dün gece düzenlenen etkinliğine katıldı. Ünlü oyuncu, davette transparan dantel elbisesi ile tüm dikkatleri üzerine çekti. 

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"SÜREKLİ AÇIK GİYİNMEMİ İSTİYOR"

Kıyafeti hakkında sevgilisi Onur Ünlü'nün ne düşündüğünün sorulması üzerine oyuncu, "Bu tarz davetlerde gidebildiğim kadar ileri gidiyorum. Onur sürekli transparan kıyafetler giymemi istiyor. Kendisi beni açık giyinmem konusunda cesaretlendiriyor. Hem sanki bir daha ne zaman giyeceğim?" diyerek herkesi hayrete düşürdü.

Ergüçlü, "Sizi yönlendirerek kıyafet değiştirtmiş olabilir mi?" sorusuna ise "Daha açığını giydirtmiş olabilir. Bu ayıp bir şey değil ki genç kadınlarız istediğimiz diyebiliriz" şeklinde yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading