Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hazal Kaya kız annesi olacak! İkinci bebeğinin ismini açıkladı, o detay dikkatlerden kaçmadı

Hazal Kaya kız annesi olacak! İkinci bebeğinin ismini açıkladı, o detay dikkatlerden kaçmadı

Hazal Kaya ikinci kez anne olma heyecanı yaşıyor. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde bebeğin cinsiyetinin kız olduğunu açıklamıştı. Şimdi ise bebeğinin ismini açıkladı.

Magazin

23.01.2024, 19:45

2019 yılında birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Hazal Kaya ve Ali Atay, aynı yıl kasım ayında oğulları Fikret Ali'yi kucaklarına almıştı. Magazin dünyasının sevilen çiftleri arasında yer alan ikili, ikinci kez anne-baba olmaya hazırlanıyor. 

Hamile olan Hazal Kaya, geçtiğimiz günlerde Melike Şahin'in konserine katılmış, basın mensuplarına yaptığı açıklamada bebeğin cinsiyetini açıklamıştı. Hazal Kaya ve Ali Atay'ın bir kızları olacak.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

"SÜRPRİZ YUMURTA YÜKLENİYOR"

Sosyal medyadan büyüyen karnını paylaşan Hazal Kaya, kızlarının ismini açıkladı. Güzel oyuncu paylaşımına "Nasıl ilk ben duyuramadım ama? Sürpriz yumurta yükleniyor! Leyla geliyor. İkinci isme karar veremedik" notunu yazdı.

Leyla'nın Hazal Kaya'nın ilk ismi olması dikkat çekti. Diğer yandan Ali Atay'ın başrolünde yer aldığı Leyla ile Mecnun dizisinin Hazal Kaya'nın en sevdiği dizi olduğu biliniyor. 

Oyuncunun paylaşımına çok sayıda takipçisinden ve ünlü isimlerden beğeni ve yorum geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading