Yandex Metrica

Hayranlarını soğukta saatlerce bekletmişti... Manuş Baba'dan ilk açıklama

Hayranlarını soğukta saatlerce bekletmişti... Manuş Baba'dan ilk açıklama

Sivas'ta binlerce kişinin kendisini beklemesine rağmen soğuk havayı gerekçe göstererek sahneye çıkmayan Manuş Baba'dan açıklama geldi. Şarkıcı, 'Kimsenin hayatını riske etmemek için iptal ettik' dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:39

Şarkıcı Manuş Baba'nın Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde konser vereceği günler öncesinden duyurulmuş ancak yaklaşık 10 bin kişinin beklediği konser başlamamıştı. Sanatçının soğuk hava nedeniyle konserini iptal ettiği öğrenilmişti.

Hayranları hayal kırıklığı yaşarken, şarkıcıya sosyal medyada büyük tepki gösterilmişti. Yaşananların ardından Manuş Baba, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

"EKİPLERİN HAYATINI RİSKE ETMEK İSTEMEDİK"

Instagram hesabından yaptığı açıklamada konser için gerekli önlemlerin alınmadığını belirten Manuş Baba, şu ifadeleri kullandı:  

"Sizlerle kavuşmayı heyecan ve özlem ile beklediğimiz Sivas Yıldız Dağı konserimizi, teknik sözleşmemizin uygulanmaması ve bütün ısrarlarımıza rağmen sahnenin kar ve tipiye uygun kurulmamasından dolayı, sahneyi kuran teknik ekibin, siz dinleyicilerimizin, bizim ve görevli ekiplerin hayatını riske etmemek (yüksek voltaj, elektrik çarpması, yangın, sahne iskeletinin devrilme riski gibi...) adına ne yazık ki iptal etmek zorunda kaldık.

"DİNLEYİCİLERDEN ÖZÜR DİLERİZ"

Sahneye çıkabilmek için ekip arkadaşlarıyla şartları zorladıklarını belirten sanatçı, "Sahneye çıkmak istemediğimize dair anons hiçbir gerçeği yansıtmadığı gibi hitap tarzı beni ve ekip arkadaşlarımı derinden üzmüştür. Kıymet verip konser alanına gelen değerli Sivas dinleyicilerimizden yaşanılan mağduriyet adına özür dileriz. En yakın zamanda tekrar buluşabilmek, kavuşabilmek dileklerimle." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading