Yandex Metrica

Hayranları Merve Boluğur'un intiharından endişe ediyor!

Hayranları Merve Boluğur'un intiharından endişe ediyor!

Aradığı aşkı bir türlü bulamayan Merve Boluğur'un sosyal medyadaki depresif halleri ve tuhaf hareketleri takipçilerini endişelendirmeye başladı.

Magazin

08.04.2024, 22:12

Türkiye'nin ilk kez Kuzey Güney dizisiyle tanıdığı Merve Boluğur, hiçbir ilişkisinde dikiş tutturamayınca bunalıma girdi. Son birkaç ay içerisinde Murat Dalkılıç, Erkan Şen ve Emre Kaya ile birlikte görülen Boluğur, şu günlerde aşk hayatında yaşadığı boşluğu sosyal medya hesabında hayranlarının ilgisiyle kapatmaya çalışıyor.  

Sık sık gece kıyafetiyle yarı çıplak bir halde kaydettiği görüntüleri Instagram'da paylaşan ve tuhaf tavırlar sergileyen Boluğur'un psikolojik durumu konusunda hayranları oldukça endişeli. 

Kalbindeki boşluktan ötürü girdiği ileri sürülen bunalımın, ünlü oyuncuyu intihara sürüklemesinden endişe ediliyor. Son olarak iç çamaşırlarıyla bir fotoğraf daha paylaşan Boluğur'un oldukça üzgün olduğu gözlendi. 

Kısa sürede 50 bini aşkın beğeniye ulaşan fotoğrafın altına takipçilerinin yazdığı yorumlar ise Merve Boluğur'un depresyonunu daha da artıracak cinsten. 

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

MASUMLAR APATMANI'NA GİRSE YERİ...

Boluğur'un Masumlar Apartmanı dizisine girmesinin bile şaşırtıcı olmayacağını belirten hayranları birbirinden ilginç yorumlarla şunları yazdı: 

-Hayatımın Merve Boluğur safhasına gelmekten çok korkuyorum. 
-En son ne olacak merak ediyorum. 
-Acil bir sevgili bul bence, gidişat iyi değil.
-Masumlar Apartmanı bölüm 63, Merve diziye dahil olur. 
-Hayal kırıklıkları, ihtiraslar, yıkılışlar... Don't give up.
-Deli oldu iyice.
-İlgisizlikten.
-Merve Boluğur gülerek resim çektirse bile derin bir depresyon havası var, dışarıdan hissediliyor. 
-Bu hiç normal değil. 
-Benim de canım çekti, kombiyi köklesem, nü bi şekilde evde dolaşsam ay sonu faturamı öder misin?
-Bu kız kafayı yedi valla.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading